HOERA MERKKR8 1/2 JAAR

1 oktober 2020. Precies vandaag ben ik een half jaar onderweg als zelfstandige. Ik kan me het moment nog zo herinneren dat ik begin maart, bij de inschrijving bij het KVK, 1 april doorgaf als startdatum voor mijn nieuwe bedrijf Mani-fest. Het kan niet zijn dat ik me door bijgeloof laat leiden dacht ik nog… tot 2 weken later de wereld compleet veranderde. Mijn ambitieuze plan om een volledig transparante tassenlijn op de markt te brengen kon in de ijskast. Geen grondstoffen, geen events geen mogelijke live-bezoeken. Tijd voor een reboot en plenty tijd om na te denken wat mijn volgende stap zou worden. Eigenlijk had ik niet zoveel tijd nodig. Ook al dacht ik dat ik stoer genoeg was om me niet te laten leiden door bijgeloof; voor de zekerheid had ik ook (gelukkig maar) een tweede handelsnaam bij het KVK gedeponeerd: Merkkr8. Met Merkkr8 help ik bedrijven en organisaties bij het bouwen aan een consistente en consequente merkbeleving. Dit doe ik door hun merkkracht in te zetten in hun marketing-  communicatievraagstukken en activiteiten.

Inmiddels ben ik gezegend met verschillende opdrachtgevers die ik mag helpen met het neerzetten van hun merkverhaal. En daar ben ik trots op en dankbaar voor.

Geef een reactie